PATRICIA DE ROEVE

Mijn naam is De Roeve Patricia. In 1994 studeerde ik af als logopediste aan de Vesalius Hogeschool te Gent met als specialisatie leerstoornissen. Na heel wat ervaringen te hebben opgedaan in verschillende praktijken van collega- logopedisten en met een rugzak vol enthousiasme , startte ik mijn eigen praktijk te Oudenaarde, meerbepaald in het hartje van Ename. Een tweede praktijk volgde recent sinds 2021 te Deinze. In een huiselijke maar professionele omgeving wordt advies en therapie gegeven aan kinderen en (jong)volwassenen. Ondertussen kan ik reeds beroepen op meer dan 20 jaar ervaring. Binnen mijn praktijk streef ik naar kwaliteitsvolle en gespecialiseerde logopedische behandelingen op maat. Hiervoor volg ik regelmatig bijscholingen en studiedagen.U kan bij mij terecht voor de diagnostiek en behandeling van articulatie-, taal- en leerstoornissen alsook voor afwijkende mondgewoonten en/of neurologische communicatiestoornissen. Voor meer info neem gerust contact op of spring eens binnen. Ik help u graag verder.

PATRICIA DE ROEVE


Mijn naam is De Roeve Patricia. In 1994 studeerde ik af als logopediste aan de Vesalius Hogeschool te Gent met als specialisatie leerstoornissen. Na heel wat ervaringen te hebben opgedaan in verschillende praktijken van collega- logopedisten en met een rugzak vol enthousiasme , startte ik mijn eigen praktijk te Oudenaarde, meerbepaald in het hartje van Ename. Een tweede praktijk volgde recent sinds 2021 te Deinze. In een huiselijke maar professionele omgeving wordt advies en therapie gegeven aan kinderen en (jong)volwassenen.
Ondertussen kan ik reeds beroepen op meer dan 20 jaar ervaring. Binnen mijn praktijk streef ik naar kwaliteitsvolle en gespecialiseerde logopedische behandelingen op maat. Hiervoor volg ik regelmatig bijscholingen en studiedagen.U kan bij mij terecht voor de diagnostiek en behandeling van articulatie-, taal- en leerstoornissen alsook voor afwijkende mondgewoonten en/of neurologische communicatiestoornissen. Voor meer info neem gerust contact op of spring eens binnen. Ik help u graag verder.